Sziasztok Szeretnétek Független állást magatoknak nincsen főnők nincsen cseszekedés nincsen korán kelés stb. csak egy internetkapcsolat jó asztali PC vagy egy jó működő okos telefonra van szükséged és ott lehet a irodád bárhol a világon !

Rovat: Állás, oktatás » Egyéb

Elhelyezkedés: Budapest, VIII. kerület | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2017. 06. 07. 21:50

Sziasztok Szeretnétek Független állást magatoknak nincsen főnők nincsen cseszeketés nincsen korán kelés stb. csak egy internetkapcsolat jó asztali PC vagy egy jó működő okos telefonra van szükséged és ott lehet a irodád bárhol a világon ahol Te szeretnéd ha felkeltetem érdeklődésed írj a nagyjano11@hotmail.com címre vagy hívd a 202303520 számot mi  mindent megteszünk ,hogy neked is jobb legyen vajon Te meg teszed magadért és a családodért ? 

Csak akkor keress ha  őn magadért igazán kitartó vagy  mert nincsen olyan a villágon ,hogy  a semmiből  a semitevésből  sikereket érsz el a  Életben  Itt : Nagy sikerekre tehetszszert és  nem kell nagy iskolai végzetség csak annyi hogy Tudj irni olvasni és egy kis internet ismeret nem árt de bizonyitvánt nem kérek ! Hivj bizalommal 

Kapcsolatfelvétel:
Ingatlanjog