Tapasztalattal rendelkező hivatásos sofőr vagy, és szeretnél Németországban egy biztos munkahelyet, jó fizetést? Akkor nálunk jó helyen jársz!

Ár / bérleti díj: 520 000 Ft (HUF)

Rovat: Állás, oktatás » Külföldi munka

Elhelyezkedés: Külföld, Németország | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2017. 09. 05. 08:07

Kamionsofőrt/ Tehergépkocsi-vezetőt keresünk, akár nyelvtudás nélkül!

 

Hivatásos kamionsofőr vagy és Németországban dolgoznál? A sokadik oldalnyi száraz álláshirdetést böngészed, de csak nem találsz olyat amiből elegendő információt le tudsz szűrni?

 

A Zero Maxx GmbH egy kifejezetten sofőrök foglalkoztatására szakosodott munkaerőközvetítő cég. Modern gépparkkal rendelkező partnereinket igényesen választjuk meg, hiszen hosszú távon tervezünk Veled. Különböző térségekben nyújtunk munkát (mint Bajorország, Sachsen, Sachsen-Anhalt, Thüringen, Baden-Württemberg), a választásod szerinti gépjárműtípussal dolgozhatsz (ponyvás, dobozos, nyerges, tandem, hűtős, billencs, stb.).

 

Ha nem beszélsz németül akkor olyan helyet biztosítunk, ahol a munkatársak magyarul is tudnak, ezáltal stresszmentesen a munkádra koncentrálhatsz.

Ha németül is megérteted magad, akkor természetesen magasabb bérrel számolhatsz.

A fizetés havi 1700-1900 Euro NETTO, attól függően, hogy milyen autót vezetsz, mennyi nyelvtudással. Utaláskor tartjuk magunkat az előre megbeszélt összeghez.

Az első 6 hónap után – ha elégedettek veled és te is szeretnéd- a partnereink jó eséllyel átvesznek Téged, és direktben dolgozhatsz náluk. Tudjuk, hogy ez az élet rendje. Ha szívesen maradsz nálunk, annak sincs akadálya.

Német cég lévén német munkaszerződést kapsz, németországi bejelentett munkaviszonnyal.

A legtöbb ügyfelünk munkarendje hétfőtöl péntekig tart, ami ideális a gyors hazaruccanásokhoz.

Elvárásaink: munkakedv, kamionos munkatapasztalat, CE jogosítvány. Ha ezek megvannak, már nem lehet gond! Legyél TE a sokadik elégedett foglalkoztatottunk!

 

Csak jelentkezz az elérhetőségeink valamelyikén:

Zero-Maxx GmbH
Oskar-von-Miller-Straße 3a
84051 Essenbach
Németország

Tel.: 00491723183060 (hívható hétköznapokon 08-17-óráig)

E-Mail: julianna@zero-maxx.de

Kapcsolatfelvétel:
Ingatlanjog