AKCIÓ! Unod a csoportos képzéseket? Komolyabban szeretnéd képezni magad ugyan azon az áron? Akkor itt a helyed! Egyéni képzések nemzetközi színvonalon rugalmas időbeosztással!

Ár / bérleti díj: 50 000 Ft (HUF)

Rovat: Állás, oktatás » Oktatás, tanfolyam

Elhelyezkedés: Budapest, V. kerület | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2015. 06. 17. 20:13

  • uz.jpg
AKCIÓ! Unod a csoportos képzéseket? Komolyabban szeretnéd képezni magad ugyan azon az áron? Akkor itt a helyed! Egyéni képzések nemzetközi színvonalon rugalmas időbeosztással!

SZAKMÁT VÁLTANÁL? SIKEREKET és KARRIERT SZERETNÉL?

Képezd magad egy olyan iskolában, ahol a hangsúly a szakmai kinevelésen és a minőségi garanciális oktatáson van! AKCIÓS tanfolyamok, melyet Neked ajánlunk:

- ALAP és SMINKMESTER képzések

- STYLIST tanfolyamok

- MASZK és AIRBRUSH oktatás

- AQUA,PENCIL,GEL LINER és CREAM SHADOW továbbképzések

- FOTÓ kurzusok

 

Választható EGYÉNI (személyre szabott, rugalmas időbeosztású) vagy KIS CSOPORTOS (minden hónapban indított) képzések.

 

Miben más a Cryon school.: Iskolánk az oktatás mellett a szakma több területén is aktív (sminkszakma, fotószakma, filmes és modell szakterület), így diákjaink nem csak egy száraz betekintést kapnak a divat világába, hanem beépítve a gyakorlatokba növeljük ismereteiket, hogy kellő tapasztalattal tudjanak majd érvényesülni.  Képzéseinkre minden esetben visszafizetési garanciát vállalunk!

Ügynökség múlt:
18 év tapasztalat!A nemzetközi irányt képviselve iskolánk elsőként vezette be az egyéni, személyre szabott tanfolyamokat valamint a több oktatós technikákat és professzionális referenciaanyag készítését is.

 

További infó:

+3630/376-4118

 

Mottónk:"a szépség és az esztétika ízléses tálalása a divatszakma elsődleges célja!"

Kapcsolatfelvétel:
Ingatlanjog