operátori munka - ingyen szállás + más extra juttatások

Rovat: Állás, oktatás » Szakképzettség nélkül

Elhelyezkedés: Komárom - Esztergom megye, Esztergom | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2019. 08. 08. 14:47

  • operatorok.jpg
operátori munka - ingyen szállás + más extra juttatások

Ezt ne hagyd ki! Légy operátor és gyárts autókat európai körülmények között!

Mondom a lényeget okos megjegyzéseimmel együtt:

-          két műszakos meló, ötven perc az ebédszünet (Itt a vacsoraidőre is azt mondják, hogy ebédszünet, de nem szólok, mert nem akarom felfedni hatalmas intelligenciámat)

-          ingyenes étkezés, ami alatt azt kell érteni, hogy munkanapon a reggelit, ebédet, vacsorát ingyen adják. (Ezek nyilván mindenkit itt akarnak tartani, ezért becsülik meg a munkavállalókat.)

-          ingyenes a szállás, én két rendesnek látszó fickóval lakom együtt, de ha lenne csajom, aki szintén itt dolgozik, akkor kapnánk külön lakrészt

-          ingyen szállítanak a munkahelyre (nyilván azért, nehogy elkódorogj, mint régen a suliból)

-          legalább nettó 200.000.- Ft-ot utalnak minden tizedikén a számlámra, de ha buzog bennem a tenniakarás, túlórával ezt feljebb tornászhatom (Eddig a 13-as volt a szerencseszámom, de most lecseréltem a 200.000-re! Ez ugyanis az ingyen étkezést és szállást is figyelembe véve nagyon biztató.)

-          a túlórát duplán fizetik (Ezt végképp nem értem - pedig mint tudjuk, meglehetősen okos vagyok -, hiszen a túlóra is pont olyan hosszú, mint a rendes munkaóra. Szerintem ugyanis a „duplán” azt jelenti, hogy kétszer annyi. Azt már kiderítettem, hogy ők is így értelmezik és ehhez tartják magukat. Lelkük rajta!)

-          telefonos applikációt biztosítanak, amin mindent elintézhetek, nem kell irodákba szaladgálni (Mondjuk ez nem rossz, de fejlesztésre szorul, mert pl. társkereső funkciója nincs.)

-          fizetéselőleget is ezen az applikáción keresztül kérhetek, kérdés nélkül adnak, de ezen keresztül rendelem meg a kajámat is, illetve itt naprakészen látom, hogy mennyit dolgoztam, hogy áll a szénám anyagilag a cégnél (Ebben – mint rájöttem – az a csapda, hogy ők is naprakészen látják, vagyis lényegében a vesémbe látnak.)

-          hűségpénzt - harmincezer forintot - csak három ledolgozott hónap után adnak. (Elég hosszú idő, de én ki fogom várni, mert szerintem tökre megérdemlem).

-          13. havi fizetést is adnak egy év munkaviszony után (Közben persze ígéretükhöz híven adják rendesen az aktuális havi keresményt is tizenkétszer évente.)

-          utazási támogatást nyilván azért adnak, hogy ne gyalog kelljen hazamennem anyukámhoz és vissza, mert az fárasztó lenne, fáradtan pedig lassabban tudnék nekik melózni. Ezért megéri nekik, hogy a busz- vagy vonatjegy árának 86 százalékát kifizessék, vagy ha kocsival mennék, akkor 15.- Ft-ot fizetnének kilométerenként.

-          általános iskolai végzettségnél nem kell nekik több, csak annyit kérnek, légy korrekt, mert ők is tényleg azok.

-          könnyű fizikai munka, nem kell megszakadni, de persze azért többet várnak el, mint mondjuk egy albán hegyipásztor mélázása.

Ha esetleg érdekel a fent vázolt munka, hívj fel, vagy írj rám! Az sem baj, ha párban jöttök, hisz úgy szép az élet.

+36 30 616 5688;  

Kapcsolatfelvétel:
Ingatlanjog