Nagy telek Szóládon. Eladó Építési telek Szólád ÉPÍTÉSI TELEK SZÓLÁDON. A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01360-as számú, ...

Ár / bérleti díj: 4 500 000 Ft (HUF)

Rovat: Ingatlan » Építési terület / telek

Elhelyezkedés: Somogy megye, Szólád | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2017. 07. 17. 11:50

  • 57926966_k1.jpg
  • 57926967_k1.jpg
  • 57926968_k1.jpg
Nagy telek Szóládon. Eladó Építési telek Szólád ÉPÍTÉSI TELEK SZÓLÁDON. A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01360-as számú, ...
ÉPÍTÉSI TELEK SZÓLÁDON
.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01360-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű SZÓLÁDI ÉPÍTÉSI TELKÉT
LIDO HOME SIÓFOK által kínált SZÓLÁDI ÉPÍTÉSI TELEK JELLEMZÖI:  

Az építési telek a falu elején falusias lakóövezetben helyezkedik el. Közművek előtte az utcában elérhetőek. 

A Balatontól 5km-re, az autópályától kevesebb mint 3km-re található a település, így autóval, busszal de akár kerékpárral is könnyen megközelíthető a part!

 

 Egyedülálló látványosság Szóládon a híres Európa-díjas löszpincesor. A magas, helyenként akár 6-8 méteres löszfalba vájt pincéket még a 20. század elején vagy annál is korábban alakították ki. A pincéket eleinte csak rejtekhelynek építették, a bornak csak egy részét tárolták itt, amit a fináncok elől el akartak titkolni. Bent télen-nyáron egyaránt kb. 15 fokos hőmérséklet uralkodik, ami ideális a bor és a termények tárolására. A pincék közül jóval több, mint 100-at ma is használnak. A pincesor felújítására milliókat költött az önkormányzat, de megérte, mert 1999-ben megkapták az Európa-díjat és az értékmegőrzésért a Henry Ford-díjat is. A pincesor több rendezvénynek is otthont ad, köztük az augusztusi bográcsos főzőversenynek, de tartották itt már a megyei borfesztivált is, és a Különleges Asztali Örömök Somogyban nevű egész éves rendezvénysorozat egyik része is itt talált magának helyet.  

Amennyiben a 01360-as számú a LIDO HOME által kínált SZÓLÁDI ÉPÍTÉSI TELEK , vagy bármely a kínálatunkban található ÉPÍTÉSI TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája! 
Ingatlanjog