Többféle üzleti profilra alkalmas 418nm-es helyiség 170nm-es tetőterasszal impozáns helyen eladó!

Ár / bérleti díj: 98 000 000 Ft (HUF)

Rovat: Ingatlan » Üzlet

Elhelyezkedés: Csongrád megye, Szeged | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2018. 02. 13. 15:41

  • 63121466_k1.jpg
Többféle üzleti profilra alkalmas 418nm-es helyiség 170nm-es tetőterasszal impozáns helyen eladó!

TÖBBFÉLE ÜZLETI PROFILRA ALKALMAS 418 NM-ES HELYISÉG 170 NM-ES TETŐTERASSZAL ELADÓ SZEGED EGYIK LEGIKONIKUSABB ÉPÜLETÉBEN

Szeged-Belvárosában, az egyedülálló panorámával rendelkező, és a majd 50 éves brandet képviselő Tisza Gyöngyében kialakításra kerülő kereskedelmi vagy szolgáltató célú 418 nm-es ingatlan, hozzá tartozó 170 nm-nyi tetőterasszal eladó.

A háromszintes ingatlan alsó szintjén a Szegedi Ifjúsági Napokat, a Deja vu Fesztivált, és egyéb rendezvényeket is kiszolgáló szabadtéri szolgáltató egység foglal helyet, a középső szinten apartmanház kerül kialakításra, míg a legfelső szinten egy melegkonyha és egy halászcsárda készül, melynek szomszédságban kínáljuk eladásra ezt a szerkezetkész állapotú egybefüggő helyiséget, a hozzá tartozó tetőteraszt és vizes blokkokat.

A termet szerkezetkész állapotban kínáljuk eladásra, hogy új tulajdonosa saját céljainak legmegfelelőbben alakíthassa ki. Átadás: 2018 április.

Elhelyezkedése, és mérete többféle üzleti profil kialakítása ad lehetőséget: rendezvényterem, szórakoztató központ, bemutató terem, edzőterem stb. A tetőterasz ideális helye lehet egy exkluzív, egyedülálló panorámával rendelkező kávézónak. A Belvárostól csak a híd választja el, a parkolás ingyenes.

A rendkívül nagy méret, és a Belváros közvetlen közelsége teszi igazán egyedivé ezt a befektetési lehetőséget.

A teljesen árvízbiztos épület, új közműbekötésekkel rendelkezik, és a hőszigetelés, és a nyílászáró cserék után új köntösében, újra méltó dísze lesz a városnak.

Kiváló belvárosi, exkluzív környezetben található befektetési lehetőség, melynek megtérülését a Partfürdő idei megújulása is garantálja.

Ajánlom mindazok figyelmébe, akik folyamatosan kiadható, tartós jövedelmet jelentő, biztos belvárosi befektetési lehetőséget keresnek.

 

Ingatlanjog