Átadó a IX. ker. Malom udvarban egy 5 éve működő 26 nm-es kézműves cukrászüzem és idén márciusban nyitott XI. ker. Fehérvári úti 20 nm-es, földszinti, felújított, berendezett cukrászda bérleti joga!

Ár / bérleti díj: 15 000 000 Ft (HUF)

Rovat: Ingatlan » Üzlet

Elhelyezkedés: Budapest, XI. kerület | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2019. 10. 04. 07:54

  • 2.JPG
  • 4.JPG
  • 9.JPG
  • 12.JPG
Átadó a IX. ker. Malom udvarban egy 5 éve működő 26 nm-es kézműves cukrászüzem és idén márciusban nyitott XI. ker. Fehérvári úti 20 nm-es, földszinti, felújított, berendezett cukrászda bérleti joga!

Átadó a IX.ker. Malom udvarban egy 5 éve működő 26 nm-es kézműves cukrászüzem és idén márciusban nyitott XI. ker. Fehérvári úti 20 nm-es, földszinti, felújított, berendezett cukrászda bérleti joga!

Mindkét helyiség bérleti díja nagyon kedvező, az üzemben 44.500 Ft + rezsi, ami kb. 30 e Ft, a cukrászda bérleti díja pedig nettó 340 Euró!

A cukrászda webshoppal rendelkezik folyamatosan növekvő stabil vevőkörrel!

A cukrászdát brand-el, sütemény receptekkel, és teljes körű betanítással adná át a jelenlegi bérlő, beszállítói, beszerzési helyekkel/infókkal.

Süteményeik között több mint 25 féle kitűnő paleo torta recept van, és mellette kiváló, valódi kézműves, hagyományos torta receptek.

Ha szeretne egy fiatalos cukrászdát, nem szeretne receptek kikísérletezésével, hónapokat esetleg éveket foglalkozni és szeretne egy már meglévő stabil vendégkört, akkor itt a lehetőség arra, hogy betanítással egy már bejáratott üzem/cukrászda tulajdonosa legyen!

Ez egy nagyon jól jövedelmező üzleti lehetőség.

A cukrászdához terasz lehetősége adott, a jelenlegi nyitva tartás keddtől – szombatig 10 órától – 18 óráig tart, vasárnap – hétfőn zárva, de ez módosítható!

Mindkét hely teljes berendezéssel, felszereléssel és céggel együtt átadó!

Átadási irányár 15 M Ft.

Kérem, tekintse meg további ingatlan ajánlataimat is!

 

Tisztelt Érdeklődő!
Irodánk kimondottan üzletekkel, vendéglátó egységekkel, irodákkal és ipari ingatlanokkal foglalkozik.
Amennyiben keres vagy kínál, keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel:
Ingatlanjog