Bakonyban, festői környezetben, Dudaron eladó egy igényes caládi ház

Ár / bérleti díj: 43 000 000 Ft (HUF)

Rovat: Ingatlan » Ház

Elhelyezkedés: Veszprém megye, Dudar | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2017. 05. 29. 08:23

  • 55792087_k1.jpg
Bakonyban, festői környezetben, Dudaron eladó egy igényes caládi ház

Bakony egyik legszebb településén, Dudaron eladó egy igényesen felújított, 4 szobás családi ház.

Az ingatlan 1997-ben lett felújítva, az alapterületét bővítették, valamint beépítésre került a tetőtér. A falazat 45 cm vastag tégla, melyen 10 cm dryvt szigetelés található. a nyílászárók szintén szigeteltek, fából készültek, elektromos redőnnyel, és szúnyoghálóval szereltek.

A világos, tágas földszinten egy légtérben található a nappali-étkező-konyha. A konyhához kamra is tartozik. Az előszobából nyílik a fürdőszoba, gardrób, illetve innen lehet átmenni a két állásos garázsba, kazánházba, tárolóba, valamint egy hangulatos, fedett, hátsó teraszra is.

A tetőtérben tágas, világos nappali, 4 szoba, valamint egy nagy fürdőszoba található. A szobák laminált padlósok, a többi helyiség gránit lappal burkolt.

A fűtés gáz cirkó kazánról, valamint faelgázosító kazánról is működtethető. A lakók további kényelmét szolgálja a nappaliban található, dekoratív kandalló.

Az udvari részen 120 m2 térkőburkolat található, a hátsó kert parkosított, termő gyümölcsfákkal. A hátsó terasz mellett a kültéri medencének térkő burkolat előkészítés található. További értéket képvisel az ásott kút, valamint az öntözőrendszer szerelvényeinek előkészítésére kialakított akna.

A tetőtérben még lehetőség van egy kb. 50-es, külön bejáratú apartman kialakítására is!

A képeken látható bútorzat igény esetén megvásárolható!

További hasznosítási lehetőséget jelent, hogy a kert folytatásában található 700 m-es, hátsó utcai bejárattal is rendelkező terület megvásárolható az ingatlanhoz. Ezen 70 m2-es 3 állásos, 2000-ben épült lóistálló, valamint gyümölcsfák találhatók.

Az eladásra kínált, prémium kategóriás ingatlan jó választás lehet a csendet, nyugalmat szerető embereknek. Az ingatlan bővítési lehetősége lehetővé teszi a lovaglási célú hasznosítást is!

A településtől Zirc 8 km-re, Veszprém 30 km-re, Balaton 45 km-re, Székesfehérvár 48 km-re található!

Ingatlanjog