Felcsúton Luxus kivitelű ház! A ház 2000-ben, Vicze László, Ybl díjas építész tervei alapján, kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával épült.

Ár / bérleti díj: 58 900 000 Ft (HUF)

Rovat: Ingatlan » Ház

Elhelyezkedés: Fejér megye, Füle, Szári u. | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2018. 01. 10. 13:55

  • Nappali
  • 016.JPG
  • Ház
  • Alaprajz
  • Szoba
  • Szoba
  • Kilátás
  • kert
Felcsúton Luxus kivitelű ház! A ház 2000-ben, Vicze László, Ybl díjas építész tervei alapján, kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával épült.

Luxus, nívó, csend és nyugalom? Erre vágyik? Akkor ezt a házat Önnek szántuk.
A mészáros&mészáros alapitványtól ház vásárlásakor 4M Ft kap a vevő ha teljesiti a feltételeket,
A ház 2000-ben, Vicze László, Ybl díjas építész tervei alapján, kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával épült. Felcsúton 1422 nm-es telken 260nm-es, 37 nm-nyi terasszal és 25 nm-es hobby szobával rendelkező, dupla garázsos. Kilátással a Vértesre kínáljuk eladásra ezt az egyedi tervezésű és kivitelezésű családi házat. A ház külsőleg homlokzati téglával van kirakva, és szigetelve van. A tágas-világos nappali-étkező, három különnyíló szobák és gardrób szoba svéd-padlózatosak. A többi helységek: konyha, 2 fürdőszoba, külön WC, kamra, mosókonyha-kazánház és a 2 beállásos fűtött garázs járólaposak, valamint 42 m2-es különálló kerti tároló. Az ablakok borovit fenyőből készültek, hőszigeteltek. A fűtés radiátoros, gázkazán és a nappaliban kandalló biztosítja a meleget. A meleg vizet gáz bojler biztosítja. A szobák egy kivételével mind a teraszra nyílnak, nagy üvegfelületek biztosítják a természetes fény beáramlását. Telek parkosított /díszfák,cserjék, örökzöldek) automatikus locsoló rendszer, fúrt kút, fóliázott dísztavacska.Extra lista, amely a vételár részét képezi: minden ami beépített, fürdőszoba szett, konyhabútor, tűzhely.
Közelben iskola, üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár találhatók. Ellátottsága jó, közlekedése nagyvárosokhoz perc. A település Budapestről, Székesfehérvárról, és Tatabányáról is egyaránt könnyedén megközelíthető, kb 30-40 perc alatt, de akár az M1-es autópálya is elérhető mindössze 10 perc alatt.
További kérdésekkel vagy a megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!
Irányár, Kérem, tegye meg ajánlatát.
Díjmentes hitel ügyintézés és ügyvédi háttér.
Azonosító:100941

Kapcsolatfelvétel:
Ingatlanjog