Liapor kész-házak az okos döntés! Miért Homes4you kész-házak? Miért pont ez a technológia? Mert nincs párja a piacon!

Ár / bérleti díj: 57 000 000 Ft (HUF)

Rovat: Ingatlan » Ház

Elhelyezkedés: Komárom - Esztergom megye, Tatabánya | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2020. 11. 04. 16:04

  • Fo_kep.png
  • 1_0.jpg
  • 1.png
  • 22.png
Liapor kész-házak az okos döntés! Miért Homes4you kész-házak? Miért pont ez a technológia? Mert nincs párja a piacon!

Akció kedvezmény erre a házra! Januártól 5%-os ÁFA
Vállaljuk családi házak építését. Alaptól – Prémiumig! Emelt szerkezetkésztől - KULCSRAKÉSZ állapotig! ÖN MEGÁLMODJA, MI ELKÉSZÍTJÜK! Új építésre vegye igénybe CSOK 10+15M Ft-os állami támogatást! A megadott árban telkek nem szerepelnek!

Miért Homes4you kész-házak? Miért pont ez a technológia? Mert nincs párja a piacon!

Ez az ingatlan Olivér nevű típus ház, 205 m2 beépített terület, Nappali + 4 hálószoba, nagy üvegfelületek, klasszikus formavilág, többféle külső design lehetőség, a klasszikustól a modernig. Az árak külső kulcsrakészek, tartalmazza a házhoz szükséges alapot, akár lemez akár sávalap. a tető cserepes lemez vagy lapos tető. Az ablakok színesek, ezért nem számolunk felárat. a szigetelés 20-as, a napelem mindegyikhez 5,5kw-os, minden házhoz jár egy külső és egy belső látványterv, Benne van E-napló vezetés és a garázskapu is .
Az ár igényektől függően változhat, kérem hívjon egyeztessünk!
KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY: A hagyományos építési technológiákhoz képest akár olcsóbb bekerülési költségek, kompromisszumok nélkül. Falazatunk legnagyobb előnye, hogy rendelkezik a kész-házépítés előnyeivel, azaz gyorsan készül el. Ugyanakkor rendelkezik a masszív házak előnyeivel is, időtálló, tartós, állandó karbantartást nem igényel. Tartóssága felülmúlja a téglaházakét, mert ez fagyálló is, és a vizet kevésbé szívja.
GYORS KIVITELEZÉS: Kész tervdokumentációk, külső és belső látványtervek, egyszerű építés, kulcsrakész átadás akár 3-4 hónapon belül!
Ez az ingatlan II. fázisú vagyis kívül kulcsra kész, belül szerkezet kész,a pontos részletekért hívjon, az árak változhatnak az igényektől függ! De természetes teljes kulcsra készen is vállaljuk!
Marketing kedvezményem: https://www.homes4you.hu/nemethjozsef/
Bővebb tájékoztatás miatt hívjon fel a 30/2272575 számon.Kapcsolatfelvétel:
Ingatlanjog