Központi elhelyezkedésű, közepes állapotú, 1+2 szobás lakás eladó!

Ár / bérleti díj: 16 900 000 Ft (HUF)

Rovat: Ingatlan » Lakás

Elhelyezkedés: Heves megye, Eger, Deák Ferenc u. | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2018. 01. 13. 09:22

  • 62546693_k1.jpg
  • 62546691_k1.jpg
  • 62546692_k1.jpg
Központi elhelyezkedésű, közepes állapotú, 1+2 szobás lakás eladó!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Eger belvárosának határán a Deák Ferenc utca elején található. Az épület a Gárdonyi Géza Színház közelében helyezkedik el,

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 1966-ban épült társasház nagyon jó állapotú, kívülről szigetelt és tatarozott. A négy emeletes házban 16 lakás található, szintenként 4 lakás. A házba kapucsengő segítségével lehet bejutni. Az udvar növényekkel beültetett és állandóan gondozott díszkert.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az erkélyes lakás 65 nm-es. A nappaliból nyílik egy félszoba, valamint a bejárat felől az előszobából a konyha, szemben a másik félszoba. A wc és fürdő külön helyiségben található. A lakást kb. 12 éve részben felújították. A régi fa nyílászárókat műanyagra cserélték. A fűtés gázkonvektoros. A fürdő és konyha használható, de esztétikai felújítás javasolt. Fürdőszobában zuhanyzó került beépítésre. A lakás összességében költözhető, de a modern kor igényei szerint egy esztétikai felújítás javasolt, amellyel kényelmes szép otthonná varázsolható.

A lakás befektetésnek, is kiváló. A belváros közelsége miatt könnyen bérbe adható.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és meleg vizet FEG típusú gázkészülék biztosítja,.A lakás gáz konvektoros,,alacsony fűtési költséggel. Külön vízóra került felszerelésre.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 15.000 Ft, amely magában foglalja a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, alap szintű kertgondozást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy kb. 4 nm-es saját tároló a pincében

PARKOLÁS:
A ház előtt a parkolóban lehetséges.

Irányár: 16.9 M Ft

 

Ingatlanjog