BALATONKENESÉN ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS. Eladó 51 nm-es Újépítésű Téglalakás Balatonkenese

Ár / bérleti díj: 27 995 000 Ft (HUF)

Rovat: Ingatlan » Lakás

Elhelyezkedés: Veszprém megye, Balatonkenese | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2018. 06. 13. 18:28

  • 65178953_k1.jpg
  • 65178564_k1.jpg
  • 65178951_k1.jpg
  • 65178952_k1.jpg
  • 65178954_k1.jpg
  • 65178955_k1.jpg
BALATONKENESÉN ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS. Eladó 51 nm-es Újépítésű Téglalakás Balatonkenese

Balatonkenesén, kiváló helyen, a Marina Port szomszédságában eladó egy 2018-2019-ben épülő, földszinti, 45,59 m2-es, terasz és kert kapcsolatos, új építésű tégla lakás. Az ingatlan egy 3 épületből álló, összesen 26 lakásos (8-8-10 db) társasházban helyezkedik el. A lakásban egy nappali-konyha-étkező, egy hálószoba, egy gardrób, előszoba, fürdőszoba és WC kerül kialakításra. A fűtésről házközponti, kondenzációs gázkazán gondoskodik, lakásonkénti termosztát szabályozással, lapradiátoros hőleadással. A lakások fürdőszobái padlótemperálást is kapnak. Az épület főfalai 30 cm vtg. POROTHERM (LEIER) N+F téglából, a lakáson belüli válaszfalak POROTHERM 10 N+F téglából épül. A lakáselválasztó falak pedig POROTHERM AKU Z hangszigetelő vázkerámiából készülnek. A homlokzati falak 10 cm vastag BACHL Nikecell EPS 80H hab hőszigetelést kapnak. A telken belül 26 gépjármű elhelyezésére parkolót tervezünk. A parkolók ára 1 millió Ft + Áfa!

A lakások várható átadása: 2020 tavasza!

Kiváló helyen, Balatonkenese könnyen megközelíthető, csendes részén helyezkedik el. A közelben vasútállomás, posta, bolt, pékség és gyógyszertár mind megtalálható. Vízparttól 200 méterre.


Részletes műszaki leírás:

Alapozás:
A talajmechanikai és a statikai számítások alapján,kútalapozás kerül elhelyezésre.
A kútalapokra vasalt talpgerenda kerül,mely teljes beton kitöltést kap.
Majd zárásként a statikai számítások alapján kiszámolt vastagságú fogadólemezt kap.

Vízszigetelés:
A talajon fekvő padozaton 1 réteg 4mm vastag modifikált bitumenes vastaglemez vízszigetelés kerül.

Teherhordó falazatok:
A külső teherhordó falazatok Leier-30-as N+F falazóelemekből, a lakáselválasztó és közösségi helységektől elválasztó falak SYLKA hanggátló 30-as falazóblokkokból készülnek.

Pillérek:
A terven megjelölt pillérek a statikai számítások alapján bevasalt 30-as pillérzsalukőből készülnek.

Válaszfalak:
10 cm széles Leier 10 N+F falazóelemekből készülnek.

Vasbetonszerkezetek koszorúk:
Monolit vasbeton koszorú,gyári előírt xps plusz szigeteléssel,illetve a lépcsők és a mestergerendák a tartószerkezeti leírás szerinti kialakítással és minőségben.

Födém:
A földszint illetve az első emelet feletti födém monolit vasbetonszerkezetből készül a tartószerkezeti
leírásban foglaltak szerinti kialakítással és minőségben,melyre 6cm-es hő illetve hangszigetelt eps hungarocell,majd 6cm aljzatbeton kerül kialakításra. A felső szinten dupla fogópáros megoldással kialakított fafödém,mely fém profilszerkezetre szerelt
gipszkarton burkolással illetve 30 cm vastagságú hőszigeteléssel lesz ellátva.

Tető:
Hagyományos ácsszerkezetű nyeregtető,két állószékes fedélszék,erősített gerendázattal az állószékek alatt,statikai kiviteli tervek szerint. 45 fokos tetőhajlással, a terveken feltüntetett színű cserépfedéssel, porhó elleni páraáteresztő alátét fóliával.

Bádogozás:
Az épületen a tetőcserép és a külső nyílászárok színével megegyező színű alumínium bádogcsatorna kerül felhelyezésre.

Nyílászárók:
Egyedi gyártású,kívül színes fóliával ellátott,belül fehér, 5 kamrás fokozottan hőszigetelt 3 rétegű üvegezéssel ellátott (K=0.8W/m2) nyílászárok kerülnek beépítésre. A szobákban kétszárnyú ablakok,a nappaliban erkélyajtó lesz

Redőnyök:
A szobák és a nappali nyílászárói beépített dupla lefutóval és rejtett redőnytokkal lesznek ellátva. A redőny nem a lakás tartozéka,csak a teljes előkészítése.

Homlokzat:
A külső homlokzatra 12 cm-es Eps 80-as hőszigetelési rendszer kerül felhelyezésre Terranova 1,5mmes dörzsölt műgyanta alapú vízzáró vakolattal. A ház teljes lábazati része vízzáró műgyanta alapú lábazati lábazati vakolattal lesz ellátva.

Lépcsők-korlátok:
Az épületen belüli lépcső monolit vasbeton szerkezetű,kerámia csúszásgátló burkolattal készül.
A korlátok illetve a lakások erkélykorlátjai biztonsági, fém korlátokkal lesznek szerelve.

Villamos hálózat:
A lakások egyenként 1x32 A ellátást kapnak.
Minden lakás érintésvédelmi relével lesz ellátva.
A lakáson belüli szerelvények a következőképpen alakul:
Szobánként 4 db dugalj,1 db koax /tv/vagy UTP telekom csatlakozó aljzat,világítás kapcsoló.
Nappali részben 6 db dugalj, 1 db koax /tv/vagy UTP telekom csatlakozó,világítás kapcsolók
Konyhában 10 db dugalj a megbeszéltek szerinti heyre kialakítva.
Fürdő illetve folyosó részek megbeszélés szerint.
Ha a megrendelő nem biztosítja megadott időre a lámpatesteket, alapesetben minden helyiségben felszerelésre kerül egy E-27-es normál foglalat,érintésvédelem miatt. A lakások alapesetben Schneider Sedna szerelvényekkel lesznek szerelvényezve. Ezen felül a kivitelező vállalja a riasztó alapkábelezését,a kaputelefon alapszerelését, illetve a kerti kapu teljes elektromos kiépítését.

Fűtés:
Az épületek gáz központi fűtésűek,épületenkénti gázkazánnal, lakásonkénti egyedi hőmennyiség mérővel lesznek felszerelve,melyek gondoskodnak a pontos elszámolásról. A lakásokban radiátoros és részben padlófűtés kerül kialakításra. A meleg víz ellátást elektromos villanybojler biztosítja.

Burkolatok:
A belső burkolatokat a kivitelező a következőképpen állapítja meg:
A külső teraszok csúszásmentes fagyálló egységes gres lapokkal lesznek burkolva. A belső hidegburkolatok (fürdő+wc+közlekedő+konyha) 5000 Ft/m2-ig választhatóak a vevő egyedi igényei szerint.
A fent megadott árak csak a burkolatra vonatkoznak,minden segédanyag illetve munkadíj a kivitelező költsége.

Meleg burkolatok:
A nappali illetve a szobák laminált parketta burkolattal készülnek melyek 4000 Ft/m2-ig /szegéllyel/ választhatóak. Minden esetben a megadott összeg feletti rész a vevőt terheli.

Szaniterek fürdő:
A fürdőszobában a vevő által kiválasztott kád illetve zuhanykabin kerül beépítésre melynek értéke max:60000 Ft.
Kádcsaptelep 20000 Ft,zuhanycsaptelep: 20000 Ft,mosdócsaptelep 20000 Ft,mosdó 15000 Ft-ig választhatóak igény szerint. Alapesetben Grohe csaptelepek kerülnek beépítésre. A fürdőszobában egy mosógép kiállás kerül kiépítésre.

WC:
A wc-ben, elburkolt rejtett tartály kerül beépítésre,melyre a vevő igényei szerint kerül fali wc kagyló, melyet a kivitelező 20000 Ft-ig vállal.

Festés:
A belső vakolt falak 2 rétegű glettelés után 2 rétegben kerülnek festésre a vevő igényei által kiválasztott színekben.

Beltéri ajtók:
A beltéri ajtókat /kilincsel szerelve/a kivitelező 50000 Ft/db-ig vállalja a vevő igényei szerinti típusban, illetve színben. Alapesetben CPL felületű beltéri ajtó kerül beépítésre a kívánt színben. Minden közmű /víz,szennyvízcsatorna,villany/ bekötése,a telekre való kiépítésének a költsége a kivitelezőt terhelik. Minden lakás saját mérőórákkal lesz ellátva. A kivitelező vállalja az építkezés végeztével az összes szemét/sitt elszállítását illetve a tereprendezést. Az lakások kertjeinek és a közös területek helyreállítását. Az építészeti rajzokon feltüntetett bejárók és parkolók letérkövezését, burkolását. Kerten belüli térkövezések nem a kivitelező feladata.
Az utcafronti kerítés teljes megépítését, amely elektromos motorral felszerelt kapuval kerül átadásra.
Minden esetben ha külön igény merül fel, azt a vevő és a kivitelező egyeztetik egymással. A lakás nem tartalmazza a konyhabútort, illetve a rajzokon feltüntetett beépített bútorokat. Továbbá nem tartalmazza a lámpatesteket.

A megadott árak az áfát tartalmazzák.

 

Ingatlanjog