Csend és nyugalom a belvároshoz közel. . Eladó 51 nm-es Újszerű Panellakás Miskolc Avas Középszer

Ár / bérleti díj: 10 700 000 Ft (HUF)

Rovat: Ingatlan » Lakás

Elhelyezkedés: Borsod - Abaúj - Zemplén megye, Miskolc, Középszer | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2019. 02. 13. 15:10

  • 69121816_k1.jpg
Csend és nyugalom a belvároshoz közel. . Eladó 51 nm-es Újszerű Panellakás Miskolc Avas Középszer

Miskolcon, a Középszer utcán eladó és 51 nm-es 2 szobás lakás 6. emeleti lakás.
Az ingatlan Kelet-Nyugati fekvésű, ennek köszönhetően reggel és délután is napfényben úszik a lakás. Az egyik szobából és konyhából zöldövezetre tekinthetünk. A parkban rengeteg fa van mely szűri a levegőt, és kialakításra került sportolásra alkalmas hely.
A nyílászárók két éve lettek cserélve, műanyag, hőszigetelt ablakok kerültek beszerelésre. Több ponton záródó biztonsági ajtó fokozza a biztonságérzetet, bár a lakóközösség is nagyon jó. A nagyszobában található laminált parketta ízléses, modern. A lakás egy részében glettelt-festett falak találhatók. A konyhában újszerű konyhabútor segíti a háziasszony munkáját, kibővített praktikus tárolási lehetőségekkel. Tűzhelye újnak mondható mivel 2 éve lett cserélve. Ebben a tágas konyhában könnyedén vendégül láthatja barátait is. Minden helyiségben lapradiátorok kerültek beszerelésre.
Helyiséglista:
1 előszoba
1 konyha
2 egész szoba
1 fürdőszoba
1 wc
Közös tároló helyiség.

Kiváló ajánlás akár családosnak akár fiatal párnak, aki most kezdi az életét, de remek befektetés is lehet az egyetem közelsége miatt. Az infrastruktúrája kiváló, a közelben található buszmegálló mellyel könnyen megközelíthető a belváros is.

 

Ingatlanjog