Eladó 31 m2-es földszinti új építésű garzon lakás Vácon.

Ár / bérleti díj: 24 900 000 Ft (HUF)

Rovat: Ingatlan » Lakás

Elhelyezkedés: Pest megye, Vác, Duna-parthoz közel | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2019. 04. 30. 22:51

  • 1.jpg
  • 6.jpg
  • alaprajz1.jpg
  • 10.jpg
Eladó 31 m2-es földszinti új építésű garzon lakás Vácon.
Eladó 31 m2-es földszinti új építésű garzon lakás Vácon.

Vác belvárosához tartozó Duna-part sétányon, idillikus szép környezetben, eladásra kínálok 31 m2-es kertkapcsolatos, földszinti társasházi garzonlakást. Az ingatlan téglaépítésű, betonfödémes és cserépborítású. A lakásban 3.38 m2-es előszoba, 3.62 m2-es modern kivitelezésű fürdőszoba, 8.28 m2-es kompletten berendezett konyha és 16.07 m2-es nappali található. A lakás padlófűtését és a melegvizet kombi gázkazán biztosítja.A nyári melegben légkondicionáló biztosítja a kellemes hőérzetet. A lakás külső falára 10 cm-es hőszigetelést raktak. Az ingatlan értékét növeli, hogy a lakás hátsó falát a hajdani középkori városfal egy része adja. Gépjármű beállási lehetőség a zárt udvarba, amely benne van a vételárban.
Ajánlom fiataloknak első lakásként, egyedülálló szingliknek vagy befektetésként is.
Irányár: 24.900.000.-Ft

Miért érdemes Vácra költözni?
Hétvégi kirándulások kiinduló pontja ( bicikli túra a Duna-kanyarban, gyalog túra a Börzsönyben ). Számos neves sportegyesület van Vácon (kézilabda, labdarúgás, evezés stb.) Kitűnő iskolák működnek a városban ( 17 óvoda, köztük egy Waldorf, 10 általános iskola, 9 középiskola, a Boronkay Gimnázium országos hírnévre tett szert és 3 főiskola. ) . A jó oktatáson túl a súlyponti kórház, jó munkalehetőség, Budapest közelsége és tömegközlekedési kapcsolata ( három vonat megy a Nyugatiba óránként, fél órás menetidővel ) teszi vonzóvá Vácot. Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval az M2-es autóúton és a 2-es főúton, a Nyugati pályaudvarról 25 perc alatt zónázó vonatokkal a MÁV 70-es számú Budapest–Vác–Szob-vasútvonalán, autóbuszon vagy biciklivel a Duna mellett futó Budapest-Szob kerékpárúton, nyáron pedig a Budapest és Esztergom között közlekedő kirándulóhajókkal is. A Dunán egész évben közlekedő rév köti össze Tahitótfaluval, így Esztergom vagy Szentendre felől is megközelíthető a város. Amióta megépült a 2/A út (M2 autópálya), a Budapest – Ipolyság – Krakkó útvonal elkerüli a várost.

Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550
Kapcsolatfelvétel:
Ingatlanjog