Bárczay utcában két szoba hallos lakás eladó. Eladásra kínálunk a Bárczay utcán egy földszinti 55 nm-es gázfűtéses tégla építésű ...

Ár / bérleti díj: 12 300 000 Ft (HUF)

Rovat: Ingatlan » Lakás

Elhelyezkedés: Borsod - Abaúj - Zemplén megye, Miskolc | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2019. 05. 14. 15:34

  • 71365928_k1.jpg
Bárczay utcában két szoba hallos lakás eladó. Eladásra kínálunk a Bárczay utcán egy földszinti 55 nm-es gázfűtéses tégla építésű ...

Eladásra kínálunk a Bárczay utcán egy földszinti 55 nm-es gázfűtéses tégla építésű ingatlant.
Az ingatlanba belépve egy járólappal ellátott, lambériával burkolt előszobába lépünk, ahol balra a spájz és egy beépített gardrób található. A járólappal, és csempével ellátott konyha rengeteg tárolási lehetőséget kínál. Az előszobából nézve szintén jobbra találjuk a WC-t és a fürdőszobát, mely praktikusan két külön helyiségben helyezkedik el, mindkettő csempeburkolattal ellátott. A meleg vizet bojler szolgáltatja. Az előszobával szembe találjuk az étkezőt, amely parkettával és lambériával van ellátva. Az étkezőből egy-egy szoba nyílik melyek szintén parkettásak, falaik tapétával ellátottak.
Karbantartott jól záródó fa nyílászárók találhatók a lakásban, melyek redőnnyel ellátottak.
A lépcsőház felújítását mely szigeteléssel és a nyílászárók cseréjével jár, már tervbe vették. A felújítást a lakásszövetkezeti megtakarításból finanszírozzák.

Helyiséglista:
1 előszoba
1 ebédlő
1 konyha
2 egész szoba
1 fürdőszoba
1 WC
1 spájz
Pince (külön zárható)

Az ingatlant kulturált, jó lakóközösség jellemzi.
A környék jó infrastruktúrával rendelkezik, közelben buszmegálló, kisbolt, iskola és óvoda is található.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a csendes, nyugodt lakótelepi környezetet. Ajánlom kisebb családnak, fiatal párnak, az egyetem közelsége miatt befektetésnek is kiváló.

 

Ingatlanjog