Eladó V. kerületben, 72nm-es, 2 szobás, 3.emeleti lakás.

Ár / bérleti díj: 69 900 000 Ft (HUF)

Rovat: Ingatlan » Lakás

Elhelyezkedés: Budapest, V. kerület | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2019. 05. 29. 08:08

  • 71648209_k1.jpg
Eladó V. kerületben, 72nm-es, 2 szobás, 3.emeleti lakás.

V. kerület, közkedvelt részén, a méltán népszerű Vörösmarty térnél, pár lépésre a Duna partjától, az Erzsébet tértől és a Bazilikától, a közkedvelt Váci utcában, egy 1902-ben klasszicista stílusban épült, gyönyörű nagypolgári liftes épület magas emeletén (III.) kínálunk eladásra egy igazi kuriózumot.
Az ingatlan 72nm-es, 2 hatalmas utcai szobája átadja az igazi nagypolgári érzést, a konyhája a csendes udvar felé néz. Mivel az ingatlan a legfelső emeleten helyezkedik el, nyugati tájolásának (Aranykéz utca) köszönhetően nagyon világos. A lakás 3 éve esett át egy kisebb műszaki felújításon, ahol kicserélték a fűtésrendszert, megoldották a kémény bélelését és korszerűsítették a nyílászárókat. A 80-as években a teljes födémet is felcserélték vasbetonra.
A házból kilépve rögtön az igazi klasszikus belvárosban találjuk magunk, közvetlen a Vörösmarty tér és a Fashion street mellett.
A közlekedés is kiválónak mondható, metrók (1,2,3), buszok, villamos szinte azonnal elérhetők. A környék infrastruktúrája az egyik legkiemelkedőbb Budapesten, egyetemek, iskolák, éttermek és egyéb szolgáltató egységek szinte azonnal elérhetőek.
Kiváló elhelyezkedésének és adottságainak köszönhetően, az ingatlan könnyen bérbeadható, remek befektetési lehetőség, de saját, illetve első lakásban gondolkodóknak is egyaránt ajánlom.
AZ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

 

 

Ingatlanjog