Vác-Deákvár központi részén, 53 m2-es kiváló állapotú magasföldszinti lakás eladó.

Ár / bérleti díj: 44 500 000 Ft (HUF)

Rovat: Ingatlan » Lakás

Elhelyezkedés: Pest megye, Vác, Radnóti út | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2022. 06. 06. 13:52

  • 95352_5.jpg
  • 95352_7.jpg
  • 95352_10.jpg
  • 95352_14.jpg
Vác-Deákvár központi részén, 53 m2-es kiváló állapotú magasföldszinti lakás eladó.

Vác-Deákvár központi részén, 53 m2-es kiváló állapotú magasföldszinti lakás eladó.

ÁRZUHANÁS!!!

Vác közkedvelt részén, Deákváron a Radnóti úton, eladásra kínálok panel építésű négyszintes társasház magasföldszintjén, kiváló állapotban lévő 53 m2-es, kétszobás, összkomfortos, háztömbfűtéses lakást.
A tulajdonos az elmúlt években folyamatosan felújította a lakását saját jó ízlése szerint.
Az ingatlanban előszoba, közlekedő, zuhanykabinos fürdőszoba, külön WC, konyha + étkezővel és két külön nyíló nagyszoba található. A nagyobbik szobából kimehetünk egy 4 m2-es loggiára, ahol elfogyaszthatjuk a kávénkat pihenésként. A lakás teljes közművekkel rendelkezik, a szobák laminált és a többi helyiség hideg burkolatúak.
A zuhanykabinos kialakítású fürdőszoba csempeburkolata is újszerű. A lakáshoz tartozik egy különálló 5 m2-es tároló (kerékpár, babakocsi), amely a földszinten található és két család használja.
A lakás háztömbfűtéses új radiátoros hő leadással, de szobáiban inverteres klímák lettek felszerelve! Az inverteres légkondival nem csak hűthető, de fűthető is a lakás.
Az ingatlan védelmét riasztó rendszer biztosítja.
A loggiás szobában hangulatos elektromos kandallóval, szintén két fokozatban fűthetünk igény szerint.
A lépcsőház zárt, kaputelefonnal felszerelve, tiszta, gondozott, a szomszédok csendes, segítőkész emberek. Anyagi helyzete a társasháznak nagyon jó. Az utcában a gépkocsik díjmentesen parkolhatnak.
Az ingatlan infrastrukturális szempontból kiváló adottságokkal rendelkezik, Deákvár központjában, szinte minden megtalálható, zöldséges, hentes, CBA, pékség, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, óvoda, bölcsőde, iskola és különböző üzletek 5 percen belül minden elérhető. A város minden részére helyi buszközlekedés is könnyíti az eljutást.
A földszinti lakóingatlan remek lakása lehet fiataloknak, időseknek, gyermekes családnak, de kiváló lehetőség befektetés céljára is.

Irányár: 44. 500. 000.-Ft ÁRZUHANÁS!!!

Amennyiben ingatlanát szeretné eladni, irodánk kedvezményes feltételekkel vállalja annak értékesítését, Pest és Nógrád megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
További ingatlanok megtekinthetők a honlapon.
Tel: 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel: 06-30-480-0339

Kapcsolatfelvétel:
Furnia hirdetsek