Cégünk keretes és modul homlokzati állványok gyártásával foglalkozik. Gyártóhelyünkön tűzihorganyzásos felületvédelemmel is foglalkozunk.

Ár / bérleti díj: 100 000 Ft (HUF)

Rovat: Szolgáltatás, vállalkozás » Építési anyagok

Elhelyezkedés: Bács - Kiskun megye, Lajosmizse, Dózsa György út 2. | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2016. 12. 12. 14:41

  • AGRAM.hu_45.jpg
  • gyartas_allvany_horgyanyzott_jarolapok_12.jpg
  • gyartas_allvany_jarolap_horganyzas_12.jpg
  • gyartas_modul_allvany_tartocso_12.jpg
Cégünk keretes és modul homlokzati állványok gyártásával foglalkozik. Gyártóhelyünkön tűzihorganyzásos felületvédelemmel is foglalkozunk.

Homlokzati állványok

Általunk gyártott keretes és modul acélállványokkal a bonyolult és egyszerű építési és ipari állványozási feladatok oldhatók meg. Az elemek könnyűek, általában egy ember képes azokat mozgatni. Egyedi alkalmazásuk: pl. színpad-technika, pódiumok, tribünök építése, csarnokok, stb.

 

Felületvédelem – Tűzihorganyzás

Acéltermékek korrozió elleni védelmére a tűzihorganyzás alkalmazása széleskörű, legnagyobb felhasználója az építőipar. A szennyezett városi levegő ellenére a horganyzott szerkezetek élettartama 15-20 év, míg vidéken 50-60 év is lehet.

 

Hosszvarratos cső és profilgyártás

Hosszvarratoshegesztésű acélcsöveket és zártszelvényeket 1,2 - 3 mm-es falvastagsággal Ø 25 - Ø 89 mm-ig állítunk elő. A gyártási hosszméret igazodhat a vevő igényéhez 3500 - 8000 mm-es tartományban. A zártszelvények közül 20 x 20 mm mérettől 80 x 30 mm tartományba tartozó méretűeket gyártjuk.

Kapcsolatfelvétel:
Ingatlanjog