Ács munka, kőműves munka, villanyszerelés, veszélyes fák kivágása

Rovat: Szolgáltatás, vállalkozás » Építőipar

Elhelyezkedés: Bács - Kiskun megye, Kecskemét | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2019. 06. 28. 07:44

  • acsmunka2.0.jpg
Ács munka, kőműves munka, villanyszerelés, veszélyes fák kivágása

Kecskemét és Kiskunhalas vonzás körzetében ács,- kőműves és villanyszerelési, illetve fakivágási munkákat vállalok.

Ácsmunkák: Új tető-ácsszerkezetek építése, tetőhéjazat készítése (kerámia,- beton cserépfedés, cserepes lemez és trapézlemezfedés) orom-szegélyezés, régi tetőszerkezetek javítása, felújítása. Ide tartozó kisebb munkák esetén is bizalommal keressen! Például, ha a háztető cserepek itt-ott meglazultak, a kúpcserép cserére szorul a tetőgerincen, szél és oromszegélyek elöregedtek vagy fatárolót, fészert, előtetőt szeretne építeni, de nem talál szakembert.

Kőműves munkák: Új lakó,- és nem lakó épületek építése, egyes részmunkafázis feladatok átvállalása is. Régi házak felújítása, javítása. Tégla, vertfalú és vályog falazatok, alapok utólagos javítása, megerősítése. Gipszkarton válaszfalak készítése elektromos kábelrendszer beépítésével együtt. A legmodernebb építési anyagok és technológiák mellett a népi építészetben alkalmazott anyagokat és technológiákat is tudjuk alkalmazni. Így a nádszövetes,- saralásos födém és falszigetelés, szalmás-agyagos-törekes fal és padlótapasztás, soványcementes agyagos-vakolás, légáteresztő mészvakolat készítés, vályogfal,- paticsfal és vertfal készítés. Népi építészeti technológiák közé sorolható munkák esetében országos terjedelemben is vállalunk feladatot!
Kőműves munkák közé tartozó kisebb munkák esetén is bizalommal keressen! Például, ha bánatára leázott néhány négyzetméter falvakolat, egy vagy néhány ablak, illetve ajtó kivétellel és behelyezéssel van gondja, fürdőszobát kell bontani, előtétfalat építeni, falazott kéményt kell építeni, régi kéményt szükséges bontani, falazott kerítést vagy kerítés alapot szeretne építeni, kapubejárót szeretne kialakítani térkőből vagy betonból.

Villanyszerelési munkák: épületvillamossági feladatok, új villamos rendszer kiépítése, régi hálózat felújítása, villanybojler vízkő eltávolítása és a bojler fűtési rendszerének felújítása.

Építési és bontási területen ideiglenes drótszövetes, vadhálós, OSB határoló-kerítések telepítését, továbbá gyom és bozótírtást, burjánzó és veszélyes fák kivágását is vállaljuk.
Kiemelt munkadíj kedvezmény a Kunfehértó üdülő övezeti és Kecskemét M5 autópálya környéki munkák esetében!

Ingyenes árajánlat készítés! Igény szerint tető ács-szerkezeti, homlokzati, épület-műszaki digitális látványterv elkészítése a munkákhoz, helyszíni felmérés, garanciavállalás!

Kapcsolatfelvétel:
Ingatlanjog