Talpmasszázs, svédmasszázs, cellulit masszázs, shiatsu masszázs, wellness masszázs, irodai masszázs az otthonod kényelmében!

Ár / bérleti díj: 5 000 Ft (HUF)

Rovat: Szolgáltatás, vállalkozás » Wellness

Elhelyezkedés: Pest megye, Cegléd | Térkép Megtekintés térképen

A hirdetés feladásának ideje: 2018. 02. 06. 17:55

  • Frissítő svédmasszázs
  • Talpmasszázs
  • Szolgáltatási terület
Talpmasszázs, svédmasszázs, cellulit masszázs, shiatsu masszázs, wellness masszázs, irodai masszázs az otthonod kényelmében!

Tudományos kutatások igazolják, hogy akit rendszeresen masszíroznak az hosszabb és egészségesebb életre számíthat. Ha szívesen igénybe vennéd a masszázs szolgáltatást, de nincs időd, vagy lehetőséged masszázs szalonba menni, esetleg egyszerűen csak az otthonod kényelmében szeretnél ellazulni, felfrissülni vagy megszabadulni a narancsbőrtől, hívj bizalommal. Élvezd a masszázs előnyeit saját otthonodban! Hol lehetne nyugodtabb, kellemesebb légkört teremteni a masszázshoz, mint a saját birodalmadban? Nem kell pénzt és időt áldoznod az utazásra és a masszázs végeztével nem töri meg az ellazult, relaxált állapot varázsát az utazással járó kényelmetlenség és stressz, ehelyett a saját kanapédon lazíthatsz tovább kedvenc zenéd hallgatva. A hideg téli napokon nem rontja el a masszázs élményét kellemes meleg szalonból a kilépés a dermesztő hidegbe. A nyugalom házhoz megy!

Díjmentes kiszállás Pest megye dél-keleti és Jász-Nagykun-Szolnok megye nyugati településein.
Bővebb információ: http://egykisnyugalom.hu

Kapcsolatfelvétel:
Ingatlanjog